Wie ben ik

Wen's

Wie ben ik

coaching

Mijn naam is Wendy Peeters. Ik ben reeds verschillende jaren samen met mijn beste maatje en partner Johnny. Zelf heb ik geen kinderen maar ik heb het geluk om plusmama te mogen zijn van Johnny's dochter Lenthe.

Enkele jaren geleden heb ik mijn leven een totaal andere wending gegeven. Ik was al lang niet meer gelukkig in mijn job als bankier toen ik destijds in ziekenverlof ben gevallen. Ik ben door een diep dal gegaan en heb mogen ervaren hoe je je voelt als je hele energiesysteem niet naar behoren functioneert. Na veel twijfelen en nadenken, heb ik besloten om de banksector na 18 jaar vaarwel te zeggen.

Ik ben gestart met een opleiding voor mijn persoonlijke groei en bewustwording namelijk de basis cursus Chakra, gegeven door Jef en Jeanine van Zonnestreel nv. Dankzij deze opleiding ben ik opnieuw in mijn kracht gaan staan, ben ik opnieuw gaan dromen, heb ik leren luisteren naar mijn 'hart' en mijn 'gevoel' en heb ik mijn PASSIE ontdekt: mensen helpen om weer gelukkig en tevreden te worden met zichzelf.

Na het volgen van een therapeutenopleiding van anderhalf jaar en een 4-jarige coachopleiding heb ik mijn droom verwezenlijkt en praktijk Wen's opgestart. Ik ben enorm dankbaar dat ik mensen mag helpen die de weg kwijt zijn, uitgeblust zijn, depressief zijn, een burn-out hebben, door middel van coaching en ondersteunende behandelingen.